18.04.2024

ДГ „Изворче“ в услуга на родителите

ДГ „Изворче“ в услуга на родителите

ДГ „Изворче“ от години има свой сайт /http://dgizvorche-shumen.com/, на който директорът Даниела Димитрова публикува всички важни документи свързани с приема в детското заведение и учебната програма. В последните месеци информацията, която се качва е насочена и към ежедневната заетост на децата, както и празниците, които се отбелязват в градината.

Заради COVID 19 ни се налага все по-често да комуникираме с родителите в електронна среда. Всяка група има страница в социалните мрежи, но част от хората не поддържат профили там и за тяхно улеснение решихме да публикуваме информацията и на сайта ни, обясни Даниела Димитрова. Тя каза още, че родителите ще могат да следят всичко, което става в градината в рубриката „Новини“, а във „Важни съобщения“ ще се публикуват документи за приема в детското заведение, заповеди на МОН, РЗИ, МЗ и текущи заповеди и съобщения на директора на детската градина.

Екипът на ДГ „Изворче“ се надява, че към момента е направено всичко възможно, за да се улесни комуникацията с родителите. Преподавателите са готови да приемат и техни предложения, които биха улеснили съвместната работа, спазвайки ограниченията наложени от пандемията.

Пожелавам на всички деца и техните родители, както и на колегите ми, да са много здрави. Надявам се, че скоро отново ще бъдем заедно, в празници и делници, и COVID 19 ще се превърне в един лош спомен за всички хора по света, каза Даниела Димитрова.

Back to Top