28.03.2024

Екипът на ДГ „ИЗВОРЧЕ“ с голяма награда от ДАЗД

Екипът на ДГ „ИЗВОРЧЕ“ с голяма награда от ДАЗД

Плакет „Аз гарантирам щастливо детство“ за реализиране на идеята за съвременна образователна институция и повишаване качеството на предучилищното образование,  следвайки акцентите на европейската образователна политика, получи директорът на ДГ „Изворче“ Даниела Димитрова. Знакът и се връчва от Държавната агенция за закрила на детето, а повод са благотворителните прояви, които инициира градината през изминалата година.
В четири категории бяха връчени награди: за устойчиво развитие, за успешна промяна, за значими иновации и значимо партньорство. Призовете си разделиха общини, неправителствени организации, учебни заведение, детски градини, фондации и др, които предоставят на децата и семействата им, образователни и социални услуги. Единствените наградени от Шумен са Даниела Димитрова и екипа и.
Официалната церемония по връчване на отличителния знак „Аз гарантирам щастливо детство“ се провежда за четвърта поредна година. Поканата към директорът на ДГ „Изворче“ е отправена лично от председателя на ДАЗД д-р Елеонора Лилова.

 

Back to Top